Μια ακόμα ευκαιρία για “break”

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και θέλει να ολοκληρώσει ότι άφησε στη μέση στον αγώνα της Τετάρτης, όταν έφτασε κοντά στο “break”, αλλά τελικά ηττήθηκε (22:15 Novasports1HD).

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr στις 21:00 το pre game
της αναμέτρησης, ενώ στις 22:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 00:15 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το τρίτο ημίχρονο της δεύτερης αναμέτρησης των “πράσινων” στην Ισπανία.

Οι “πράσινοι” δε θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και ο Ρικ Πιτίνο έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευση από τον πρώτο αγώνα και τη δυσαρέσκεια από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Αμερικανός κόουτς θέλει από τους παίκτες του να κρατήσουν τα θετικά από το πρώτο ματς, όπως είναι ο έλεγχος του ρυθμού και η αμυντική λειτουργία, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να βελτιώσει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να περιορίσει τα “νεκρά διαστήματα”, καθώς ένα από αυτά στο φινάλε της αναμέτρησης, ήταν αυτό που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στους “μερένχες”.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι όμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).
Keywords
Τυχαία Θέματα