Μετεγγραφές και ανανεώσεις στον Άρη

Η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε δύο μετεγγραφές και μία ανανέωση μαζί. Στο ''κιτρινόμαυρο'' ρόστερ ανήκουν οι Δημήτρης Βεργίνης, Μπορίς Νταλό, αλλά και ο Γκάρι Μπελ που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

-Εδώ και καιρό ο Βεργίνης είχε συμφωνήσει με τον Άρη και την Πέμπτη οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους.Η πρώτη του θητεία ήταν την περίοδο
2010-2012 όμως στην πρώτη του χρονιά στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε χάνοντας μεγάλο μέρος της περιόδου. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν φόρεσε την φανέλα του Λαυρίου με αρκετά ικανοποιητικά νούμερα.

-Η δεύτερη μετεγγραφή είναι ο Γάλλος Μπορίς Νταλό που πέρσι φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου και σε 22 αγώνες είχε 7,5 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

-Τέλος, κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο Γκάρι Μπελ που επέκτεινε την συνεργασία του με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.Ο 25χρονος απόφοιτος του ''Kentridge High School''και πρώην παίκτης της γαλλικής Σολέ, έχει περάσει μεταξύ άλλων και από το Πολωνικό πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα