Μεταξάς: «Πολλά περίεργα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο και άφησε αιχμές για την διαιτησία, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του ξεκίνησαν με φόβο τα πρώτα 30 λεπτά.

Η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια πολύ κοντά στον ένα βαθμό.

«Μπορούσαμε να βάλουμε το τρίτο γκολ εμείς. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη, το επηρεάζουν πολλά πράγματα το σκορ. Πολλά περίεργα πράγματα

που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε αυτό το σκορ. Εγώ είμαι περήφανος που το παλέψαμε άλλη μια φορά με όλες αυτές τις δυσκολίες. Ε την μία φορά χρειάζεται μία γραμμή var να τραβηχτεί λίγο πιο εκεί, την άλλη φορά χρειάζονται άλλα πράγματα και διαμορφώνεται το σκορ. Αυτό δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Αυτό που μπορώ να επηρεάσω είναι το άσχημο πρώτο μισάωρο. Παίζαμε με φόβο. Ευτυχώς στο 2ο μέρος τα διορθώσαμε και είδαμε αυτό το ωραίο ματς.

Γιατί δεν έγινε από την αρχή;

Εμείς ερχόμαστε εδώ και οι νεαροί μπορούν να τρομάζουν, τους προετοιμάσαμε αλλά είναι άλλο να το λες άλλο να το βλέπεις.

Λέγατε ότι πάμε για νίκες μέχρι το τέλος

Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Όλα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα