Μέσι: Οριστικά τέλος από την Μπαρτσελόνα!

«Παρ’ όλο που είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε Μπάρτσα και Λέο Μέσι και με την ξεκάθαρη πρόθεση των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο σήμερα, δεν θα καταστεί δυνατόν να επισημοποιηθεί λόγω δομικών και οικονομικών εμποδίων (κανονισμοί La Liga).

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δεν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Και τα δύο μέρη λυπούνται βαθύτατα για το γεγονός ότι η επιθυμία του παίκτη και του κλαμπ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Μπαρτσελονα

εκφράζει την εγκάρδια ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στη μεγέθυνση του κλαμπ και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του».», αναφέρουν οι Καταλανοί!

Έτσι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ φεύγει από τη Βαρκελώνη έπειτα από 19 χρόνια και πλέον ο επόμενος προορισμός του θα γίνει το νο.1 μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού!

LATEST NEWS | Leo #Messi will not continue with FC Barcelona

FC Barcelona (@FCBarcelona) August 5, 2021

Ο Μέσι αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα από το 2004 , πέτυχε 672 γκολ σε 778 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ στη ιστορία του συλλόγου αλλά και του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συνολικά κατέκτησε 34 τρόπαια στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα 10 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα