Μέσι: «Ο Φατί είναι φανταστικός, όμως πρέπει να του αφαιρέσουν την πίεση»

Ο Λιονέλ Μέσι στο περιθώριο της βράβευσής του από τη FIFA για το «The Best» έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο YouTube αναφερόμενος σε πολλά ζητήματα.

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν περίεργη για την Μπαρτσελόνα. Το ματς με τη Λίβερπουλ άλλαξε τα πάντα. Παρά το γεγονός πως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ήταν ένα τεράστιο πλήγμα. Με τον Ρονάλντο είχαμε τεράστιο ανταγωνισμό σε αθλητικό επίπεδο. Εγώ παίζω στην Μπαρτσελόνα, εκείνος έπαιζε στη Ρεάλ
Μαδρίτης. Ο κόσμος πιστεύει πως υπάρχει κι ανταγωνισμός σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν είναι έτσι. Απλώς, ουδείς θέλει να χάνει κι έτσι δημιουργείται ο ανταγωνισμός.

Ο Φατί είναι φανταστικός παίκτης. Έχει τα πάντα για να θριαμβεύσει. Όμως τον βλέπω από τη δική μου σκοπιά και θέλω να τον δω να προχωράει σταδιακά, όπως είχε γίνει και στη δική μου περίπτωση. Σιγά σιγά και χωρίς πίεση.

Δεν νομίζω να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να δουλέψω με παιδιά, να τα βοηθήσω. Έχω πει και στο παρελθόν πως θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Νιόυελς, να φορέσω τη φανέλα της. Ωστόσο, δεν εξαρτάται από εμένα. Εδώ στη Βαρκελώνη έχω μια σταθερότητα, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα