Μέσα ο Κλάσεν, έξω ο Κρουμπάλι

Μία επιστροφή και μία απουσία μέτρησε σήμερα (6/11) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του αγώνα με την Τενερίφη, την ερχόμενη Τετάρτη (8/11).

Συγκεκριμένα, ο Όουεν Κλάσεν, ο οποίος έχασε τη χθεσινή (5/11) προπόνηση λόγω ενόχλησης στη μέση, μπήκε σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς για το Basketball Champions League.


Σε αντίθεση, ο Ουσμάν Κρουμπάλι ούτε σήμερα έκανε προπόνηση. Συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας στο πόδι του, καθώς, θυμίζουμε, είχε φύγει με διάστρεμμα από την αναμέτρηση με τη Σαλόν στη Γαλλία, στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής ημέρας (την Τρίτη, 31/10) του ευρωπαϊκού θεσμού, που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός φορ, με δεδομένη την κατάστασή του, δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην Τενερίφη. Αναλόγως της εξέλιξης της θεραπείας που κάνει, θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, για τον ελληνικό πρωτάθλημα, το ερχόμενο Σάββατο (11/11).

Μιας κι ο λόγος για την Τενερίφη, πάντως, οι Ισπανοί αναμένονται αύριο (7/11) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Έχει προγραμματιστεί να κάνουν μία μόνο προπόνηση στην έδρα του ΠΑΟΚ, το πρωί της Τετάρτης (8/11).
Keywords
Τυχαία Θέματα