Αρέσει στην ΑΕΚ ο Δουβίκας, αλλά...

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι μακριά, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε σταματούν να τσεκάρουν κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό οι "κιτρινόμαυροι" φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τάσο Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης. Ο 19χρονος στράικερ, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι κόντρα με την Ένωση, μετρά ήδη οκτώ συμμετοχές στη Super League,
παρά το γεγονός ότι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα.

Οι εμφανίσεις του Δουβίκα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ, όσο και άλλων μεγάλων ομάδων της χώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, υπάρχει ήδη ένας σύλλογος του εξωτερικού που έχει χτυπήσει την "πόρτα" του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Το ίδιο φέρεται να έκανε και άνθρωπος της Ένωσης, ο οποίος ανεπίσημα ρώτησε για το νεαρό επιθετικό, αλλά το "απαγορευτικό" ποσό που άκουσε, "πάγωσε" (προς το παρόν τουλάχιστον) την υπόθεση, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα