Μεριά: "Αποτύχαμε να σκοράρουμε και το πληρώσαμε" (video)

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε στον Νίκο Γαβαλά μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

Για τις 23 τελικές προσπάθειες και την ήττα της ομάδας του: “Πραγματικά είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να προηγηθούμε. Μέχρι το 15ο λεπτό είχαμε ήδη 2-3 ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης στο δεύτερο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.
Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τα καταφέραμε, αποτύχαμε να μετρατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς”.

Για το χειροκρότημα του κόσμου και αν τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση η εμφάνιση για τη συνέχεια: “Έτσι είναι τα μεγάλα κλαμπ. Αυτό είναι το κοινό των μεγάλων ομάδων, πάντα αναγνωρίζουν την προσπάθεια. Φυσικά και μας δίνει αυτοπεποίθηση κάτι τέτοιο. Ευχαριστούμε γι' αυτό, όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε και να κερδίσουμε το επόμενο ματς”.

Για το ματς με τη Μίλαν στο Europa: “Ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, μία τελείως διαφορετική διοργάνωση. Άλλη ατμφόσφαιρα, άλλο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Μιλάνο, παίζουμε στην Ιταλία. Δεν θα είναι εύκολο το ματς όμως θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο μπορούμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα