Μελισσανίδης: «Να παρευρεθεί στον τελικό ο Σαββίδης»

Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε τηνεπιθυμία του να παρευρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, Ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύοκορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνηόλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θαήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο ΟλυμπιακόΣτάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότιλόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε τηνυποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφοράτους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί γιατον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στονσεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τοντελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδατου ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».


Keywords
Τυχαία Θέματα