Γιαννακόπουλος: "Αναξιόπιστος ο Αλαφούζος"

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την εμπλοκή του στονΕρασιτέχνη Παναθηναϊκό, το project του Athens Alive,ενώ χαρακτήρισε αναξιόπιστο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Sport24 radio.

Για το βόλεϊ: "Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει μια προσπάθειααπό το βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός

θα είναι άκρως ανταγωνιστικός στο βόλεϊτην επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω να βάλωτον πήχη ψηλά, αλλά στο βόλεϊ ανδρών θα κάνουμε προσπάθεια"

Για το Athens alive: "Σας το είπα από την πρώτη μου τοποθέτηση. ΟΠαναθηναϊκός πρέπει να έχει μια κοινή στέγη. Οι συζητήσεις με την κυβέρνησηπάνε καλά. Το Athens Alive προχωράει ώστε να υπάρχει ένα μεγάλο αθλητικό κέντροστην Αθήνα. Υπάρχει και Plan B με τη Λεωφόρο, ώστε να στεγαστούν όλα τατμήματα".

"Είμαστε σε ένα τελικό στάδιο, περιμένουμε να υπογραφείένα MoU, ώστε να προχωρήσει το θέμα και να γίνει η επένδυση από τους ξένουςεπενδυτές που είναι μαζί μας. Περιμένουμε το OK από τον πρωθυπουργό για ναπροχωρήσουμε. "Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και το πλάνο ναείναι βιώσιμο μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας"

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: "Δενθέλω να τοποθετηθώ για τον κ. Αλαφούζο. Είναι παντελώς αναξιόπιστος απέναντίμου".

"Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θααναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλάμβανα το μάνατζμεντ και αν πήγαινετο πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα τομάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δυο ενδεχόμενα. Προτίμησε τηνπερίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του".

Για τη συμμετοχή της Κυβέρνησης: "Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει πράξει σωστά,κοιτάζοντας κάθε εναλλακτική. Άρα καλώς έκανε και εξέτασε κάθε περίπτωση. Δενέχω κανένα παράπονο από την κυβέρνηση, θα ήμουν άδικος αν έλεγα κάτιτέτοιο".

Για την υπόθεση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία:"Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ο Γιώργος Τσίπραςπροχωράει το θέμα με τον Ταϊλανδό. Για μένα ο Βοτανικός δεν έχει όλο το σύλλογομέσα, καθώς λείπει το μπάσκετ. Για μένα το Athens Alive μπορεί να στεγάσει όλοτον Παναθηναϊκό".

"Ο χρόνος θα δείξει αν είχε δίκιο ο κ. Αλαφούζος.Κάναμε διαπραγματεύσεις πριν μερικούς μήνες και κάθε φορά τα χρέη ανέβαιναν 5εκατομμύρια. Του εξήγησα μέχρι που μπορούσα να φτάσω οικονομικά, για να πάρω τηδιαχείριση φέτος και να τον βοηθήσω. Μακάρι να έχει πάρει την κατάλληληαπόφαση".

Για το αν έχει μιλήσει με την πλευρά του Ταϊλανδού: "Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει με την πλευρά τουΤαϊλανδού. Χαρά μας θα ήταν να μπορούσε να γίνει κάτι. Εμείς θέλουμε τονΠαναθηναϊκό αυτόφωτο. Πρέπει να υπάρχουν σχήματα, ώστε ένας σύλλογος ναμπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να μην στηρίζεται σε έναν επενδυτή τρελόπου βάζει τα λεφτά του".

"Στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκό,θεωρώ ότι απ' όπου προέρχονται τα χρήματα, είναι καλό. Όλοι θα αγκαλιάσουμε τονΤαϊλανδό, αν βάλει χρήματα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό".

Για τη δική του συμμετοχή: "Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τους Παύλο και ΘανάσηΓιαννακόπουλο, γι' αυτό έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό. Το μήλο έχει πέσει κάτωαπό τη μηλιά. Έχω βάλει και εγώ το ληθαράκι μου για τον Παναθηναϊκό".

Για το τι φταίει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: "Λάθος διοικητικές αποφάσεις και το οικονομικό έφερετον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εδώ".

Για την κόντρα με την Euroleague:"Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με την Ευρωλίγκα. Δενμας αντιμετωπίζει με σεβασμό τόσο αγωνιστικά όσο και πειθαρχικά. Ελπίζω ναβρεθεί λύση και να διορθώσει την κατάσταση ο κ. Μπερτομέου. Απαραίτητη δενείναι η παραίτηση, αλλά η αλλαγή στάσης στον Παναθηναϊκό".

"Εμείς απαιτούμε αλλαγή συμπεριφοράς και να σταματήσειη ασέβεια προς την οικογένειά μας"

"Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω 18 ώρες το 24ωρο. Κάνωπολλά λάθη, αλλά στο τέλος θέλω το πρόσημο να είναι θετικό".

"Μεγάλο το κόστος οικονομικά αν φύγουμε από τηνΕυρωλίγκα, αλλά και γενικά. Πάνω απ' όλα όμως είναι αξιοπρέπειά μας και οσεβασμός. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί. Το θέμα είναι να αλλάξει ηδράση και τότε θα αλλάξει και η αντίδραση".

"Το ζητούμενο είναι να καταλάβει η Ευρωλίγκα έχει κάνειλάθη και μπορούν να διορθωθούν. Έχει σφάλει, να μην είναι τόσο δικτατορική. Μεδιάλογο όλα μπορούν να λυθούν".

"Υπάρχει διάθεση για Final-4 στην Αθήνα το 2019.Είναι βέβαια μια ακριβή διοργάνωση βέβαια. Υπάρχει θέληση από εμάς να λυθεί τοθέμα με την Ευρωλίγκα".

"Οικονομικά και διαιτητικά λύνονται τα θέματα. Είναιύψιστης σημασίας τα οικογενειακά θέματα. Πρέπει να πάρουν πίσω και άδικαπρόστιμα. Δεν είχα διάθεση για αντιπαράθεση με την Ευρωλίγκα".

"Προσπάθησα να προστατέψω την οικογένειά μου. Νατραβηχτούν πίσω οι ποινές σε μένα και θα κάνω και εγώ πίσω. Ανδεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση με την Ευρωλίγκα".

Για την κατάκτηση του Champions League απο την ΑΕΚ: "Χάρηκα πολύ με την ΑΕΚ. Το πανηγύρισα λες και τοπήρε ο Παναθηναϊκός. Μας έκανε υπερήφανους η ΑΕΚ".

"Πάνω απ' όλα είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια τηςοικογένειάς μας. Θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότεροεπίπεδο".

Για την συνέχεια του Παναθηναϊκού: "Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. 25 χρόνια παίρνουμεέναν τίτλο κάθε χρόνο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, δεν ανησυχώ για τοπρωτάθλημα. Είμαι πεπεισμένος".

Για το Final 4 της Euroleague: "Η Φενέρ έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης. ΟΣαρούνας θα έχει τεράστιο μέλλον. Εξαιρετικός προπονητής και ο Ιτούδης.Πολυνίκης η Ρεάλ, ελπίζω να το πάρει ο καλύτερος".

Για τα ματς με την Ρεάλ:"Έπρεπε να πάρουμε τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ με τη Ρέαλ. Δεντα καταφέραμε. Είδαμε τι έγινε και στη Μαδρίτη. Δεν θέλω να επεκταθώ. Έπρεπε ναήμασταν στο Final-4 και πιστεύω ότι θα το παίρναμε".

Για το ποιά ομάδα υποστηρίζει στο εξωτερικό: "Είμαι φανατικός Γιουβέντους από μικρός".

Για το αν παρεμβαίνει στο έργο τουπροπονητή: "Η μοναδική περίπτωση που έκανα παρέμβαση για παίκτη,ήταν ο Καπόνο. Έκανα λάθος και από τότε δεν έκανα ποτέ παρέμβαση στο έργο τουπροπονητή".

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πασκουάλ και πιστεύω ότιμαζί θα χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Για τους παίκτες, ρωτήστε τονπροπονητή τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα