Μελισσανίδη για Τσούμπερ: “Αν δεν τον φέρετε, να μείνετε κι εσείς εκεί!”

Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να ολοκληρώσουν μία πολύ σπουδαία μεταγραφή με τον 30χρονο διεθνή Ελβετό μέσο, πίσω από την οποία ωστόσο υπήρξε έντονο παρασκήνιο.

Όπως αποκαλύπτει η “Live Sport” καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η αποφασιστικότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος φέρεται να είπε στους Κονέ και Παπαδημητρίου: “Αν δεν τον φέρετε μαζί σας, να μείνετε κι εσείς εκεί, να μη γυρίσετε“, δείχνοντας τη μεγάλη επιθυμία του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα, τα δύο στελέχη της ΑΕΚ

μετέφεραν στον Τούμπερ την… ανησυχία τους: “Εμείς, Στίβεν, εισιτήριο επιστροφής για την Αθήνα δεν έχουμε. Θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα“, με τον Ελβετό να αντιλαμβάνεται πόσο πολύ τον ήθελαν στην “Ένωση”.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Τσούμπερ μετέφερε στον Μελισσανίδη τη σκέψη του, λέγοντας πως: “Το ζήτημα για το παιδί δεν είναι σε καμία περίπτωση το οικονομικό. Ξέρει καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι δεν έχει σχέση με τη Βενέτσια ως ομάδα. Το ζήτημα για το παιδί είναι το πρωτάθλημα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα