Μειώνονται οι πιθανότητες του Μάνταλου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τη Σέλτικ, χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Τρίτης. Ο αρχηγός της Ένωσης κάνει αγώνα δρόμου, όμως όλα δείχνουν πως δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», καθώς δεν είναι απολύτως έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του έμπειρου
μέσου στο συγκεκριμένο ματς και έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Τρίτης, χωρίς αυτόν. Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει και στον Λούκας Μπογέ, ο οποίος είναι τραυματίας. Επίσης, εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο επίσης τραυματίας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα στηριχθεί στο δεύτερο ματς στη συνταγή που της έδωσε την ισοπαλία 1-1 στη Γλασκώβη, κόντρα στους Σκωτσέζους.

Ο Μπάρκας αναμένεται να καθίσει στην εστία της ΑΕΚ, με τους Οικονόμου και Λαμπρόπουλο να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Άλεφ, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Γαλανόπουλου. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Μπακασέτας, Λόπες και Λιβάγια, με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα