Μέικον: «Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως με τη Ρεάλ δε θα έχουμε πρόβλημα στο Βερολίνο» (vid)

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, σύμφωνα με τον Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικάνος πιστεύει ότι αν εκείνος και οι συμπαίκτες του αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (06/04, 21:00). Παράλληλα ο 27χρονος μπασκεμπολίστας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Θάνο Σολούκο:

Για το παιχνίδι

με την Άλμπα Βερολίνου και τα “κλειδιά” της αναμέτρησης: “Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν από τα καλύτερα της σεζόν. Μείναμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στα ματς. Πιστεύω ότι αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο στο Βερολίνο δε θα έχουμε πρόβλημα, αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε μπάσκετ, όλα θα πάνε καλά”.

Για τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού: “Ερχόμαστε εδώ κάθε μέρα και δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαστε επαγγελματίες γνωρίζουμε τί κάνουμε σωστά και τί λάθος”.

Για τις επιστροφές του Μποχωρίδη και του Παπαπέτρου: “Είναι σημαντικό που έχουμε πίσω και τους δύο, είναι υπέροχο συναίσθημα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όλη μαζί και δυναμικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα