Μεγάλο διπλό η Μπάγερν στην Μόσχα (video)

Η Μπάγερν πέρασε από την Μόσχα επικρατώντας της Χίμκι με 71-60, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και κρατάει γερά στα χέρια της την 8η θέση της βαθμολογίας.

Η γερμανική ομάδα έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με εξαιρετική άμυνα, καλές επιλογές στην επίθεση και κορυφαίο τον Ντέρικ Ουίλιαμς που σημείωσε στους 20 πόντους.

Η Χίμκι του Ρίμας Κουρτινάϊτις πλέον, στην θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα, μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, πέρασε την
μπάλα στο ζωγραφιστό στους Μίκι και Τόμας και κατάφερε να προηγηθεί με 28-10. Αλλά ως εκεί.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μπάγερν έσφιξε την άμυνα της, και με πρωταγωνιστή τον Ουίλιαμς άρχισε να μειώνει στο σκορ για να κλείσει στο ημίχρονο πίσω με 40-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως έγινε ακόμη καλύτερη. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, κλεψίματα, αιφνιδιασμοί, κι ένα σερί 16-0 που έκανε το 46-40, 46-53, την έβαλαν στο τιμόνι του οδηγού.

Δέχτηκε μόλις 10 πόντους στο δεκάλεπτο και μπήκε μπροστά στο τέλος του με 50-56.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Χίμκι προσπάθησε να μπει στο ματς με σουτ τριών πόντων αλλά τελείωσε το ματς με το τραγικό 3/21 από τα 6.75.

Ο Τζέντοβιτς έδωσε πολύτιμες λύσεις στη ν επίθεση της Μπάγερν, ο Μπάρτελ έπαιζε άμυνα για όλους και ο Λούτσιτς τελείωνε όλους τους αιφνιδιασμούς.

Εκτός του Ουίλιαμς, ο Λούτσιτς είχε 15 πόντους, ο Τζέντοβιτς 10 ενώ ο Μπάρτελ είχε 7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και φανταστική άμυνα.

Για την Χίμκι οι Τόμας και Μίκι είχαν από 13 πόντους, ενώ 8 είχε ο Ζούμπκοφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα