Μέχρι το 2025 στην Σίτι ο Λαπόρτ

Την επέκταση του συμβολαίου του Εμερίκ Λαπόρτ για δύο ακόμη χρόνια, ανακοίνωσε επίσημα η Μάντσεστερ Σίτι. Με αυτή την εξέλιξη ο Γάλλος αμυντικός που ήρθε στους «πολίτες» τον Ιανουάριο του 2018 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με το ποσό-ρεκόρ στην ιστορία των Βάσκων (65 εκατομμύρια ευρώ), θα παραμείνει στους Πρωταθλητές Αγγλίας, μέχρι το 2025.
Ο Λαπόρτ έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο παίκτη φέτος, μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Αυτή η ομάδα μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι
για να βελτιώσω το παιχνίδι μου», είπε ο 24χρονος.
«Έχω ήδη κάνει μεγάλα βήματα και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Προφανώς, θέλω να κερδίσω τρόπαια και αισθάνομαι ότι η Σίτι είναι το καλύτερο μέρος για να εκπληρώσω όλες τις φιλοδοξίες μου».
Παρά την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση, ο Λαπόρτ δεν έχει κληθεί ακόμη από τον Ντιντιέ Ντεσάν και μάλιστα πέρυσι είχε πει ότι δεν τον καλεί ο Γάλλος τεχνικός για… «προσωπικούς λόγους».

«Ο Εμερίκ είναι ένα τεράστιο ταλέντο και το γεγονός ότι θα παίξει στα καλύτερα χρόνια για εμάς είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε», δήλωσε ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
«Γνωρίζαμε πριν τον φέρουμε εδώ ότι είχε εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά η βελτίωση του τους τελευταίους 12 μήνες ήταν εξαιρετική».
Keywords
Τυχαία Θέματα