Σαββίδης: Μέρος των εσόδων από όλα τα ματς στο μπάσκετ (pic)

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι γνωστή. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου (εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα) που για μία ακόμη φορά περιέγραψε τις δυσκολίες που υπάρχουν και την αβεβαιότητα που υπάρχει από όλους, προπονητές, παίκτες και εργαζόμενους για το τι θα γίνει.
Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε σχετικό ποστάρισμα και σε αυτό αναφέρει ότι εκτός από αυτά που κάνει και θα συνεχίσει η οικογένειά του για το μπάσκετ, αναλαμβάνει νέα
πρωτοβουλία.
Το σχετικό ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram έχει ως εξής:
"Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες, να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας. Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων των υπόλοιπων αγώνων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%. SOLD OUT σε κάθε ματς, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί! PAOK -4-"
Keywords
Τυχαία Θέματα