Με το ιπτάμενο αμάξι θα έρθουν οι νέες σεζόν "Rick and Morty" πιο γρήγορα

Τέρμα τα μεγάλα διαλείμματα.

Οι νέες σεζόν του "Rick and Morty" θα έρθουν πιο σύντομα.

Μιλώντας στο Polygon, ο συν-δημιουργός Justin Roiland εξήγησε ότι η μεγάλη ανανέωση της σειράς θα επιτρέψει σε αυτόν και τον συν-δημιουργό Dan Harmon να γίνουν πιο συνεπείς στην παράδοση των επεισοδίων.

Η αναμονή μεταξύ της 2ης και 3ης σεζόν ήταν γύρω στους 18 μήνες. Αλλά μετά την ανανέωση της σειράς κινουμένων σχεδίων για 70 επεισόδια τον Μάιο, οι Roiland και Harmon έχουν εξασφαλισμένη δουλειά για πρώτη φορά.

"Θέλουμε

τα επεισόδια να παραμείνουν καλά, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να τα βγάζουμε και λίγο πιο γρήγορα τώρα που έχουμε μια μεγάλη παραγγελία, νομίζω μας επιτρέπει να γίνουμε γρηγορότεροι", είπε ο Roiland. "Δεν θα κάνουμε αυτά τα μεγάλα διαλείμματα, αυτά τα χάσματα μεταξύ των σεζόν πλέον. Θα προγραμματίσουμε τις διακοπές μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Harmon εξήγησε γιατί καθυστέρησε τόσο η ανανέωση της σειράς, λέγοντας ότι απλά ήθελαν να εξασφαλίσουν το μέλλον της σειράς και μετά την 4η σεζόν. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μας πείτε στα σχόλια για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Read more on [SITE_NAME]Να γιατί καθυστέρησε η ανανέωση του "Rick and Morty"Θα έχουμε Rick and Morty για 70 ακόμα επεισόδιαΑισιόδοξος για το μέλλον του "Rick and Morty" είναι ο συν-δημιουργός του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα