H Take-Two υποστηρίζει τα Single-Player παιχνίδια

Είναι ένα κίνητρο.

Με τα παραδοσιακά στούντιο single-player παιχνιδιών, όπως η Bethesda Softworks και η BioWare, να παρουσιάζουν multiplayer παιχνίδια στην E3 2018, η βιωσιμότητα των single-player παικτών είναι και πάλι θέμα συζήτησης.

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος

της Take-Two, Strauss Zelnick, εξακολουθεί να βλέπει αξία στις εμπειρίες ενός παίκτη. Μιλώντας στο GamesBeat ο Zelnick δήλωσε ότι εκτιμά τα υψηλής ποιότητας παιχνίδια single-player με ισχυρές ιστορίες και χαρακτήρες. Δεν είναι κωφός σε όλα όσα λέγονται, αλλά δεν ακολουθεί αυτή τη γραμμή σκέψης.

"Ιστορικά, στην ψυχαγωγία, οι άνθρωποι παίρνουν τέτοιες θέσεις, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που λένε ότι δεν θα λειτουργήσει αν δεν είναι free-to-play battle royale", δήλωσε ο Zelnick. "Οι άνθρωποι πραγματικά το λένε αυτό αλλά δεν το πιστεύω. Το signle player, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι νεκρό, ούτε καν κοντά. Οι εταιρίες που αισθάνονται ότι πρέπει να αποφεύγουν τη σκληρή δουλειά της οικοδόμησης μιας ιστορίας και των χαρακτήρων και να πηγαίνουν στο εύκολο χρήμα και το multiplayer, δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να το κάνουν να λειτουργήσει. Θα εκπλαγώ".

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Zelnick δεν βλέπει την αξία στα multiplayer modes. Με το Grand Theft Auto 5, πιστεύει ότι η Rockstar North αρχικά βρήκε παίκτες στο campaign, γεγονός που με τη σειρά τους τους ώθησε να δοκιμάσουν το multiplayer.

"Νομίζω ότι αυτό συνέβη με το Grand Theft Auto Online", δήλωσε ο Zelnick. "Σίγουρα αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν single player τίτλους, επειδή εξακολουθούν να παίζουν Grand Theft Auto 5."

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Περιμένοντας της E3 - Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2: Τέλος οι καθυστερήσειςΗ αδυναμία είναι πιθανότατα η μεγαλύτερή σας δύναμη στο Red Dead 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα