Με το ένα πόδι φάιναλ φορ η Αντβέρπ

Σαν ανεμοστρόβιλος πέρασε η Αντβέρπ από το Νόβγκοροτ κερδίζοντας τη Νίζνι με 83-68, παίρνοντας παράλληλα, ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα, ενόψει του δεύτερου αγώνα, για πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βέλγοι που ήταν μπροστά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κρατούσαν το…. καλύτερο για το δεύτερο ημίχρονο και παρά την προσπάθεια της Νίζνι να πιέσει ακόμα και με παγίδες σε κάποια σημεία του αγώνα, επέβαλλαν το δικό τους μπάσκετ και έφυγαν με το +15.

Ο Πάρις Λι ήταν «όλα τα

λεφτά» για τους φιλοξενούμενους τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ήταν έκδηλο το άγχος του προπονητής της Νίζνι Ζόραν Λούκιτς να τον περιορίσει, αλλά ότι κι αν δοκίμασε ο Αμερικάνος ήταν μόνιμα ένα βήμα πιο μπροστά.

Οι Ρώσοι είχαν τον αρχηγό τους Εβγκένι Μπαμπούριν σε φοβερή κατάσταση, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πάλεψε μόνος του ο Κέντρικ Πέρι, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός.

Νίζνι (Λούκιτς): Μπαμπούριν 15(5), Σεράποβιτς 5(1), Κομόλοβ 6(2), Πέρι 17(2), Τορόποφ 2, Ασταπκόβιτς 5(1), Ντραγκίσεβιτς 6, Γερασίμοφ, Ουζίνσκι 11(2), Ζμπάνοφ 1.

Αντβέρπ (Μουρς): Μπάκο 14, Καλινόσκι 8(2), Λι 24(5), Τέιτ 8, Βάνζουιν 6, Ακιαζίλι 4, Ντόνκορ, Ντουντζίνσκι 6, Σάντερς 11(1), Σοπέν 2, Τόμπσον.


Keywords
Τυχαία Θέματα