Με το Novasports.gr στα γήπεδα της Super League Σουρωτή

Παρακολουθείστε από το Novasports.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων της πρώτης ημέρας της 22ης αγωνιστικής και δείτε πρώτοι τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε τις αναμετρήσεις, μέσω της Web TV του Novasports.gr.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της
22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή το Σάββατο. Στις 1500, ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Κέρκυρα τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία. Βαθμούς ή βαθμό θέλουν οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να παραμείνουν σε θέση ισχύος έναντι τον αντιπάλων τους, στην υπόθεση παραμονή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 15η θέση με 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με 16 βαθμούς.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι Περιστεριώτες οι οποίοι είχαν αποκλείσει τους Αρκάδες στο κύπελλο Ελλάδος, θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη εφετινή τους νίκη μέσα στην Τρίπολη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο το τρίποντο, προκειμένου να βρεθούν σε τροχιά εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος έχει49 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, στις 19:30, η Λαμία θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα των νεοφώτιστων, προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ΑΕΚ, στην αναμέτρησή της με την Ξάνθη. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς ή βαθμό, για να έρθουν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς, ενώ η Λαμία βρίσκεται στη 13η θέση με 20 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#AOKAPOL, ΑΟΚΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (15:00 Novasports2HD)
#ASTATR, ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (17:15 Novasports2HD)
#LAMPAOK, ΛΑΜΙΑΠΑΟΚ (19:30 Novasports1HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#PLATPAS, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00 Novasports2HD)
#AEKAOX, ΑΕΚ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ (17:15 Novasports2HD)
#LEVPAN, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 Novasports3HD)
#OLYPGSS, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 Novasports1HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#AELPAO, ΑΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα