Με το Novasports.gr στα Χανιά

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr σε live streaming, την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό, από το γήπεδο των Περιβολλίων για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (15:00 Novasports3HD).

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η
αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το Σάββατο. Στις 15:00, σε μια αναμέτρηση την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και μέσω της Web TV του Novasports.gr, ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει στα Χανιά τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «τρίποντο» για να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Στις 17:15 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς ή βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ση δέκατη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ οι «Φαίακες» βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στη Λάρισα την ΑΕΚ. Οι «βυσσινί» θέλουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τυχόν «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού, κόντρα στην Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (15:00 Novasports3HD)
Παναθηναϊκός-ΑΟΚ (17:15 Novasports1HD)
ΑΕΚ-ΑΕΛ (19:30 novasports2HD)

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (15:00 Novasports2HD)
Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports4HD)
Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15 Novasports3HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15 Novasports2HD)
Ολυμπιακός-Ξάνθη (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα