Επιμένει για τον Βράνιες η Άντερλεχτ

Η διοίκηση της Άντερλεχτ δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες και ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα πρόταση, για την απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, οι ιθύνοντες της ομάδας των Βρυξελλών θα προσπαθήσουν να έρθουν εντός Ιανουαρίου σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση
του παίκτη. Αν δε συμβεί αυτό, τότε θα καταθέσουν νέα πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η ιστοσελίδα «dhnet.be» αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις της βελγικής ομάδας, οι οποίες αφορούσαν δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού. Παράλληλα οι Βέλγοι τονίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Άντερλεχτ δεν έχει τα χρήματα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, για την απόκτηση του παίκτη και το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί το συγκεκριμένο θέμα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, τότε η Άντερλεχτ θα έχει τα απαραίτητα χρήματα για την απόκτηση του Βράνιες.
Keywords
Τυχαία Θέματα