Επιβεβαίωση για to10.gr: Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπέλιτς

09:36 1/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμα μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον του συλλόγου. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 18χρονο Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος άνηκε μέχρι πρότινος στη Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών και πλέον θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Ο Μπέλιτς που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και βρέθηκε στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας μάλιστα και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τα 4 χρόνια που βρισκόμουν στην Γουέστ Χαμ», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός, που θα προπονείται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά θα αγωνίζεται με την Κ19 τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση του νεαρού Σέρβου:

View this post on Instagram

Very happy to sign with the biggest club in Greece after a long day on a deadline day.Ready to give my 100 percent for @olympiacosfc. Thanks to West Ham for 4 beautifule years.❤️#hardwork #thankgod

A post shared by Kristijan Belic (@kristijanbelic) on Aug 31, 2019 at 2:17pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα