Με Τεντζέρη στα ημιτελικά το ΓΕΛ Φιλοθέης

Με την εμπειρία του Τάσου Τεντζέρη το ΓΕΛ Φιλοθέης κατάφερε να βρεθεί στα ημιτελικά του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ Βόρειας Περιφέρειας Αττικής. Ο χάλκινος πρωταθλητής της Ευρώπης στη Γάνδη το 1987, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μπόρεσε να περάσει στοιχεία της δικής του αθλητικής και βολεϊκής κληρονομιάς στα μέλη της ομάδας του σχολείου που με την βοήθειά του έκανε την υπέρβαση. Αγωνιζόμενη κόντρα σε έμπειρες και με βολεϊκό παρελθόν ομάδες, μπόρεσε να φθάσει στα ημιτελικά, δείγμα της θέλησης των παιδιών αλλά και της δουλειάς του έμπειρου κόουτς. Οι γονείς
των αθλητών με ανακοίνωσή τους, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της ομάδας, απέδωσαν τα εύσημα στον Τάσο Τεντζέρη.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον άνθρωπο που χάρισε στα παιδιά μας έμπνευση, τακτική και γνώση. Αυτό το τρίπτυχο χάρισε ο μεγάλος πρωταθλητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας ,Τάσος Τεντζέρης που αφοσιώθηκε ως πατέρας, ως αθλητής, ως προπονητής και ως δάσκαλος Στην ομάδα του σχολείου μας». Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδα του ΓΕΛ Φιλοθέης: Κορνιωτάκης, Κούτρας, Παππάς, Μπατσολάκης, Σμυρνής, Ζουμπουλίδης, Μαυρομάτης, Μπαξεβανάκης, Σκρέμπος, Κανέτης και Αναστασόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα