Ο Αετός... έφυγε, οι εργασίες για το στέγαστρο ξεκινούν (video, pics)

Το τελευταίο κομμάτι που συνέδεε το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ με το νέο αποτελεί παρελθόν από την Πέμπτη το πρωί.

Ο περίφημος Δικέφαλος Αετός, πάνω στα χώματα του παλιού γηπέδου αφαιρέθηκε υποχρεωτικά προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες για την δημιουργία της «Αγιάς Σοφιάς».

Μια κίνηση που έγινε στο πλαίσιο του καθαρισμού του ενός μισού του γηπέδου από το πέταλο μέχρι τη σέντρα για να ξεκινήσουν οι εργασίες της Cimolai.

Απομακρύνθηκαν και τα τελευταία υπολείμματα των γερανών προκειμένου να καθαρίσει
εντελώς ο χώρος που θα στρωθεί από την αρχή σαν... χαλί προκειμένου να μπορούν να δουλέψουν τον σκελετό του στεγάστρου οι άνθρωποι της Cimolai.

Μέχρι τη σέντρα από το Βόρειο Πέταλο θα γίνει εργοτάξιο μόνο για την Cimolai γιατί η κατασκευή και τα σίδερα που θα έρθουν είναι... τεράστια.

Στο Βόρειο πέταλο της παλιάς 21 έχουν τελειώσει οι εργασίες τσιμέντου και εξεδρών εκτός από τα σημεία που βλέπετε στις φωτογραφίες όπου θα τοποθετηθούν πύργοι της Cimolai για την τοποθέτηση του στεγάστρου και οι εξέδρες θα μπουν μετά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν προσπάθειες για να διατηρήσουν τον Αετό, ο οποίος όμως έτσι όπως είχε φτιαχτεί πάνω στο χώμα ήταν αδύνατο να διατηρηθεί προκειμένου να μπει στο μουσείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα