Με τα φώτα νυσταγμένα...

Ατελείωτο μοιάζει το ταξίδι του ΠΑΟΚ για τη Λιθουανία, καθώς λόγω αναβολής στην πτήση από Ρίγα η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Κλαϊπέδα.

Ένα 24ωρο που έμοιαζε με... δύο έζησαν τη Δευτέρα (13/11) οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, που ταξίδευσαν για τη Λιθουανία, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (15/11) με τη Νεπτούνας.

Η κατάληξη της ημέρας ήταν η χειρότερη δυνατή, καθώς η «ασπρόμαυρη» ομάδα αντί να πετάξει για την Παλάνγκα της Λιθουανίας στις
23:25’, όπως ήταν προγραμματισμένο, παρέμεινε μία ώρα παραπάνω στο αεροδρόμιο της Ρίγας, στη Λετονία, καθώς λόγω ομίχλης δεν μπορούσε να γίνει η πτήση.

Τελικώς, το αεροπλάνο δεν πέταξε ποτέ, οπότε παίκτες, τεχνικό τιμ και συνοδοί της ομάδας πήραν τα πράγματά τους από το αεροδρόμιο και αναγκαστικά ταξίδεψαν οδικώς για την Κλαϊπέδα της Λιθουανίας. Ουσιαστικά πρόκειται για ταξίδι τεσσάρων ωρών με το λεωφορείο. Οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν χωρίς κάποιες από τις αποσκευές τους, καθώς αυτά δεν έφτασαν εγκαίρως στο αεροδρόμιο της Ρίγα, λόγω ευθύνης της αεροπορικής εταιρίας που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από τη Φρανκφούρτη στην πρωτεύουσα της Λετονίας. Οι αποσκευές αναμένεται να σταλούν την Τρίτη στην Κλαϊπέδα. Το ταξίδι για τη Λιθουανία αναβάλλεται για την Τρίτη (14/11).

Όλα αυτά σε μία ημέρα που ξεκίνησε για τους «ασπρόμαυρους» με προπόνηση νωρίς το πρωί στο PAOK Sports Arena και μετά το τέλος αυτής η ομάδα αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Παλάνγκα με δύο ενδιάμεσες στάσεις (Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη-Ρίγα-Παλάνγκα). Ο ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να προπονηθεί στη Λιθουανία το απόγευμα της Τρίτης (14/11) και το πρωί της Τετάρτης (15/11), όμως, όλα θα εξαρτηθούν πλέον από τη συνέχεια του ταξιδιού, που σταμάτησε στη Ρίγα.

Αυτό το ταξίδι, πάντως, θα έχει και συνέχεια, καθώς μετά τη Λιθουανία η ομάδα επιστρέφει στο Ρέθυμνο, όπου δοκιμάζεται για την 6η αγωνιστική της Basket League (18/11, 16:15). Η επιστροφή στην Ελλάδα αναμένεται για την Πέμπτη (16/11) μετά από ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι (οδικώς από Κλαϊπέδα για Παλάνγκα, από εκεί με διαδοχικές πτήσεις για Ρίγα, Μόναχο, Αθήνα, Χανιά και οδικώς στο Ρέθυμνο). Η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής (19/11).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Owen Klassen, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Lucky Jones και Brandon Triche.
Keywords
Τυχαία Θέματα