Με Σιμόες για το διπλό

Η παρουσία του Αντρέ Σιμόες στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12) ουσιαστικά προμήνυε την επιστροφή του Πορτογάλου στη δράση. Έτσι κι αλλιώς η Ένωση δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει εκτός τον υγιή Σιμόες. Γι' αυτό τον λόγο, από τη στιγμή που ο έμπειρος μέσος ήταν απολύτως έτοιμος ιατρικά, ο Μανόλο Χιμένεθ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την Κυριακάτικη (3/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα για δεύτερο
διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, από τη 19άδα της Ένωσης απουσιάζει το όνομα του Γιάννη Ανέστη, δίχως ο διεθνής τερματοφύλακας να αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα όσοι υποστηρίζουν πως η παραπάνω απόφαση του Ισπανού τεχνικού ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ανέστη.

Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εντός είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα κυπέλλου στην Καλλιθέα, Χρήστος Γιούσης, ενώ για μια ακόμα φορά απουσιάζουν τα ονόματα των Βινίσιους Φρέιτας και Άρνορ Τρόιστασον.

Τη 19άδα της Ένωσης απαρτίζουν οι:

Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα