"Πρωταθλητές καλοκαιριού, όχι χειμώνα" (video)

Τη 12η αγωνιστική ο Παναγιώτης Τσιντώτας έκανε μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αλλά ο Χιμένεθ δείχνει να τον εμπιστεύεται κι έτσι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην πρώτη σέντρα και του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να αποχωρήσει και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Με αφορμή την αναμέτρηση του Δικεφάλου στη Βοιωτία (3/12, 19:30
Live Novasports 1 HD) ο Τσιντώτας μίλησε στην εκπομπή "Η Ώρα των Πρωταθλητών" τόσο για τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ που δεν είναι άλλος από την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια χειμώνα, όσο και για τον ανταγωνισμό στα δοκάρια της Ένωσης:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό και τον στόχο της ανάδειξης της ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια χειμώνα ο γκολκίπερ του Δικέφαλου υποστήριξε:

“Το σημαντικό είναι να είμαστε πρωταθλητές καλοκαιριού. Το αν θα είμαστε πρωταθλητές χειμώνα θα κριθεί μετά από τα τρία ματς που ακολουθούν, αφού η διαφορά είναι μικρή. Πρέπει να νικήσουμε και στα τρία. Την Κυριακή θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε εκεί. Πρέπει να πάμε σοβαροί, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο. Βελτωνόμαστε κάθε εβδομάδα, αλλά σίγουρα κάποιες φορές θα γίνονται και λάθη. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας, αφού δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να παίρνουμε νίκες και να διατηρείται η ομάδα στην κορυφή. Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται πάρα πολύ όσο παραμείνουμε στην κορυφή. Είμαστε η ΑΕΚ όμως και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε οι καλύτεροι και να νικάμε. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι υπάρχει και ανταγωνισμός. Ακολουθούν κι άλλες ομάδες, οι οποίες επίσης κερδίζουν, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας για να παραμείνουμε στην κορυφή”.

Για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λιβαδειά είπε:

“Σίγουρα η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει πάρα πολύ. Αυτό το έχουμε δει στα ματς που τους έχουμε δίπλα μας και σε όσα δε συμβαίνει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είναι σίγουρο ότι θα μας λείψουν”.

Για την επιστροφή του στη Λιβαδειά ανέφερε:

“Ανήκει στο παρελθόν ό, τι έχει γίνει και δε με απασχολεί. Ως ομάδα θα κοιτάξουμε να νικήσουμε κι εγώ προσωπικά να δώσω το κάτι παραπάνω για την ομάδα μου. Στη Λιβαδειά έχω φίλους και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά ανήκω στην ΑΕΚ και θέλω να δώσω το 100% για να νικήσουμε”.

Για τον ανταγωνισμό στα δοκάρια της ΑΕΚ τόνισε:

“Υπάρχει ένα τιμ τερματοφυλάκων, μαζί και με τον προπονητή μας, το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχει όμως υγιής ανταγωνισμός κι αυτό μας βελτιώνει καθημερινά. Η ομάδα έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και μας έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι έχουμε συνεχώς αγώνες”.
Keywords
Τυχαία Θέματα