Με προβλήματα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Η ομάδα της Τρίπολης θέλει πάση θυσία τους βαθμούς για να σκαρφαλώσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγει από την 12η θέση που βρίσκεται.

Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Παράσχος δε μπορεί να υπολογίζει στον Ματρικάρντι που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για την αποθεραπεία του, ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει
τον Αστέρα. Ο Βαλιέντε αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πάντως ο έμπειρος προπονητής της ομάδας της Τρίπολης, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δύο πολύτιμα «εργαλεία» για τον Γιώργο Παράσχο, ο Μουνάφο και ο Ιγκλέσιας δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμής τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα