Με προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα

Η ΑΕΚ θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη της 1-0 επί του Ατρομήτου στη ρεβάνς των δυο ομάδων για το κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ (19:30). Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν πέρα από την πρόκριση και μια νίκη, η οποία θα τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν θέσει ως στόχο τους την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Μανόλο
Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει το 4-2-3-1, αλλά όμως θα αλλάξει κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μπάρκας θα επιστρέψει στην εστία της Ένωσης, με τους Οικονόμου και Τσόσιτς να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Οι Γκάλο και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Άλεφ να είναι οι δυο παίκτες της μεσσίας γραμμής. Οι Μάνταλος, Μπογέ και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Αλμπάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα