Με ποσό-ρεκόρ οδεύει προς Βαρκελώνη ο Ντε Λιχτ!

Οι προσπάθειες της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον αμυντικό των 68 εκατομμυρίων ευρώ (αυτό το ποσό αναμένεται να φτάσει η μεταγραφή του), Ματάις Λιχτ, φαίνεται ότι θα πέσουν στο κενό. Ο νεαρός αμυντικός του Άγιαξ, κατευθύνεται προς… Βαρκελώνη μεριά.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού διαθέτει τον Φαν Ντάικ, την ακριβότερη μεταγραφή για αμυντικό, τα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την απόκτηση του αρχηγού της ολλανδικής ομάδας και στόχο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ.
Σκάουτερς από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου μας, βρέθηκαν
την Παρασκευή το βράδυ στις εξέδρες του «Ντε Κάιπ» στο Ρότερνταμ, για να δουν τον Ντε Λιχτ, απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Τον Εμπαπέ και ο Ολλανδός αμυντικός κράτησε μακριά από το γκολ, τον επιθετικό της Παρί, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας με σκορ 2-0.

Κρόιφ - Νέεσκενς, με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ντε Λιχτ θα είναι άλλος ένας "μπλαουγκράνα" Ολλανδός.

Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον ντε Λιχτ, θεωρώντας ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πικέ, ο οποίος τον Φεβρουάριο θα γίνει 32 ετών. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή όλως των εποχών για έναν τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή και να συνεχίσει την παράδοση πολλών αστεριών του Άγιαξ οι οποίοι έπαιξαν στην ισπανική ομάδα, ξεκινώντας από τον Γιόχαν Κρόιφ και τον Γιόχαν Νέεσκενς την δεκαετία του 1970.
Ο 19χρονος αμυντικός, μετράει ήδη 74 συμμετοχές και 8 γκολ με την 1η ομάδα του Άγιαξ και έχει φορέσει 10 φορές την φανέλα της Εθνικής του ομάδας! Ο Ντε Λιχτ θέλει λοιπόν να συνεχίσει αυτή την παράδοση και να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό επειδή ο Μουρίνιο τον ήθελε στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι σκάουτερς της ομάδας του διεμήνυσαν ότι «χάνει τον χρόνο του, γιατί ο παίκτης θα παίζει του χρόνου στην Μπαρτσελόνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα