Με Πίσπα στην επίθεση

Το ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος αναμένεται να κάνει στην Ξάνθη(17/12, 19:30, Novasports 1 HD) ο Σωτήρης Πίσπας. Ελλείψει άλλων επιλογών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον 19χρονο φορ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την πρώτη του εφετινή εμφάνιση

σε αγώνα πρωταθλήματος είναι αρκετά πιθανό να κάνει και ο Φάνης Τζανδάρης.

Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν στην Ξάνθη με αρκετές και σημαντικές απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ινσούα, ο ανέτοιμος Μολέντο και οι τραυματίες Μολίνς, Καμπέσας, Μουνιέ, Σιλά, Λουτσιάνο και Κότσαρης.

Παράλληλα ο Κουτρουμπής έμεινε στην Αθήνα (δεν υπολογίζεται), ο Τσάβες παραμένει στην Αργεντινή και βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ ο Ρέις αποκλείστηκε από την 18μελή αποστολή και δεν είναι στα πλάνα του Ουζουνίδη.

Το πιθανό σχήμα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Πίσπας, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Χίλιεμαρκ και Δώνης.


Keywords
Τυχαία Θέματα