Τα πλάνα του Λεμονή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Εφόσον επικρατήσουν οι «Πειραιώτες», τότε θα κατακτήσουν για όγδοη χρονιά στη σειρά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και μία ήττα από τον Ατρόμητο. Μακριά από τους «Ζωσιμάδες», η ομάδα της Ηπείρου έχει νικήσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, έφερε τρεις
ισοπαλίες και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Συνολικά ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει οκτώ ισοπαλίες, που είναι οι περισσότερες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τον Σεμπά, καθώς και τους Μάρτινς, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Νικολάου, Ανδρούτσο και Σκαφίδα. Αναφορικά με την ενδεκάδα, προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα τους Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Ταχτσίδη, Μάριν, Φορτούνη, Οτζίτζα Οφόε και Φορτούνη.

Όπως και στο Αγρίνιο, στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι και ο νεαρός γκολκίπερ, Γιάννης Αγγελόπουλος. Συνοπτικά στην αποστολή είναι οι: Αγγελόπουλος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα