Με νέο αίμα για νίκη τετράδας

Ο Παναθηναϊκός Superfoods με τα νέα αποκτήματά του, φιλοξενείται από την Χίμκι (19:00, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr) και θέλει τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να επιστρέψει στις εκτός έδρας επιτυχίες μετά από τρεις αποτυχημένες εξόδους για να βάλει τις βάσεις
για την τετράδα.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει στην διάθεσή του τους Έντριαν Πέιν και Μάικ Τζέιμς που ταξίδεψαν στην παγωμένη Μόσχα, όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός είναι οι Γκρέιμπριελ και Λοτζέσκι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, χάρη στην επιθετική παρουσία του Σβεντ, αλλά και της βελτιωμένης άμυνας, που έχει επιτρέψει μόλις 66 πόντους κατά μέσο όρο στις τελευταίες επιτυχίες.

Οι «πράσινοι», είχαν επικρατήσει με 93-65 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ έχουν φύγει νικητές μία φορά σε δύο αναμετρήσεις από την έδρα της Χίμκι.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 Χίμκι – Παναθηναϊκός Superfoods (#KHIPAO), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
19:30 Αναντόλου Εφές - Ζαλγκίρις, Novasports1HD
21:45 Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας, Novasports5HD
22:00 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports3HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
Keywords
Τυχαία Θέματα