Με Μακέντα στην αποστολή!

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εκτός έμειναν οι Μουνιέ και Τζανδάρης, επιστρέφουν οι Οικονόμου και Κουλιμπαλί.

Όπως αναμενόταν, ο Κίκο Μακέντα είναι στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και είναι αρκετά πιθανό ο Ιταλός επιθετικός να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τους Βοιωτούς.
Ο Μακέντα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Στα πλάνα του Δώνη είναι και πάλι οι Βαγγέλης Οικονόμου και Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ ο Κάτσε ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες και είναι στην 20μελή αποστολή των Πράσινων.

Εκτός έμειναν ακόμα οι Ξενόπουλος, Σιφναίος, Θεοχάρης, Παντελάκης, Κουντουριώτης, ο τραυματίας Αποστολάκης και ο ανέτοιμος Άλτμαν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα