Με Λάζαρο η νίκη (video)

Με τον Χριστοδουλόπουλο πρωταγωνιστή και σκόρερ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Γκεζτέπε με 1-0 στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, καθώς είχαν δοκάρι και χαμένο τετ α τετ.

Ο Μάρτινς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά στα προηγούμενα φιλικά.

Σπουδαία κίνηση από τους Τούρκους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μήνυμα στήριξης προς
την Ελλάδα!!

Με υπογραφή Λάζαρου

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με τον Χριστοδουλόπουλο στο 13’. Συγκεκριμένα ο Νικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Χριστοδουλόπουλος με τον ίδιο τρόπο κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο σκόρερ του ματς έφτασε κοντά και στο 2-0, με την «στρογγυλή θεά» να μην του κάνει το χατίρι και να χτυπάει στο δοκάρι από το φάουλ που εκτέλεσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν λίγο χώρο στους αντιπάλους του με στόχο να βγει στο ανοικτό γήπεδο και το κατάφερε κάποιες φορές, όμως οι Ανσαριφάρντ και Χριστοδουλόπουλος δεν ολοκλήρωσαν με θετικό τρόπο την προσπάθεια τους, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για το 3-0.

Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν τον Χουτεσιώτη στο πρώτο μέρος και έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχθεί γκολ και έχοντας σκοράρει μία φορά, ενώ δύο φορές «σημάδεψε» το δοκάρι.

Θα μπορούσε να είχε σκοράρει…

Χωρίς να κινδυνέψει, αλλά και χωρίς να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις του κύλησαν τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό. Η Γκεζτέπε από το 60’ και για ένα δεκάλεπτο έδειχνε πως είχε τον έλεγχο, πραγματοποιώντας δύο τελικές, όσες δεν είχε σε όλο το πρώτο μέρος. Η είσοδος του Μάνου έδωσε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση και μαζί με τον Ανσαριφάρντ απείλησαν την αντίπαλη εστία. Ο γκολκίπερ της τουρκικής ομάδας αντέδρασε σωστά, τόσο στο τετ α τετ του Ιρανού, όσο και στο σουτ του Ελληνα άσου, κρατώντας τη διαφορά στα μικρότερα δυνατά επίπεδα.

Η Γκεζτέπε με τον Καγιάν προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Χουτεσιώτης σε σωστή θέση φρόντισε να κόψει τα όνειρα του αντιπάλου του για το 1-1. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με σημαντικότερη στιγμή ένα χέρι Τούρκου αμυντικού σε κεφαλιά του Σισέ που δεν δόθηκε πέναλτι και ένα γκολ της Γκεζτέπε που δεν μέτρησε για οφσάιντ…

Live Blog Ολυμπιακός – Γκεζτέπε
Keywords
Τυχαία Θέματα