Με Κρουμπάλι στην Εύβοια

Με προπόνηση που έγινε σήμερα (14/2) το μεσημέρι στο “PAOK Sports Arena” ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού (15/2) αγώνα με την Κύμη (18:15) για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Το πρόγραμμα της «ασπρόμαυρης» ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο, την ώρα, μάλιστα, που διεξαγόταν η κλήρωση για την επόμενη φάση
του Basketball Champions League. Μετά την προπόνηση, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς για την Εύβοια όπου και θα διανυκτερεύσει.

Είναι αξιοσημείωτο ότι την αποστολή ακολούθησε και ο Ουσμάν Κρουμπάλι, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο Αμερικανός σέντερ έσπασε τη μύτη του στην προπόνηση της Τρίτης (13/2), χρειάστηκε να του γίνει ανάταξη στο νοσοκομείο και να του τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Ντάρνελ Τζάκσον, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς.
Keywords
Τυχαία Θέματα