Με "καυτό" Λεβαντόφσκι 2-0 η Πολωνία (video)

Το 2-0 της Πολωνίας επί της Λετονίας είναι πολύ φτωχό βλέποντας κανείς τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία της Λετονίας ο Λεβαντόφσκι έχασε ένα "τσουβάλι" ευκαιρίες μέχρι να καταφέρει στο 76ο λεπτό να δει την μπάλα στην εστία του Στρέιμπορς για το 1-0.

Ο Πολωνός επιθετικός έκανε την πρώτη ευκαιρία στο 18ο λεπτό, όταν ύστερα από μία πολύ ωραία κούρσα με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να νικήσει τον Στέιμπορς όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο «Λέβα» ήταν και πάλι εκείνος που άγγιξε το γκολ στο 25ο λεπτό όμως αυτή τη φορά ο Στέιμπορς έκανε μία άκρως εντυπωσιακή απόκρουση για να κρατήσει το μηδέν.

Τρίτη και φαρμακερή θα μπορούσε να είναι για την εστία της Λετονίας η ευκαιρία του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου στο 35ο λεπτό. , Στην πρώτη ευκαιρία η μπάλα έφυγε άουτ, στην δεύτερη ο τερματοφύλακας των Λετονών πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και στην τρίτη το πλασέ του Λεβαντόφσκι βρήκε στο δοκάρι με τον επιθετικό της Πολωνίας να τραβά τα μαλλιά του.

Στο 61’ ο Γκροζίνσκι έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήγαινε στην γωνία του Στέιμπορς ο οποίος έκανε τρομερή απόκρουση σταματώντας τη μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια την κράτησε πριν εκείνη περάσει την γραμμή του τέρματός του.

Στο 64ο λεπτό οι Πολωνοί άγγιξαν και πάλι το γκολ όμως ο Πιάτεκ που πέρασε και τον τερματοφύλακα, βγήκε αρκετά πλάγια και η μπάλα από το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το λεπτό της λύτρωσης για τους Πολωνούς ήρθε στο 76ο λεπτό όταν από σέντρα του Ρέκα ο Λεβαντόφσκι πήδηξε πιο ψηλά και πιο δυνατά από τον Ος και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Με το γκολ αυτό θα μπορούσε να πει κανείς πως αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Το 2-0 με το οποίο οι Πολωνοί «κλείδωσαν» τη νίκη και τους 3 βαθμούς ήρθε στο 84’ και πάλι με κεφαλιά του Γκλικ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπλατσικόφσκι.

Πολωνία: Σέζνι, Παζδάν, Λεβαντόφσκι, Κριτσόβιακ, Γκροζίσκι, Ρέκα, Κλιτς, Γκλικ, Κιετζόρια, Ζιελίνσκι και Πιάτεκ.

Λετονία: Στέινμπορς, Μαξιμένκο, Ος, Ντούμπρα, Λάιζιανς, Ικάουνικς, Καρασάουσκ, Ισαξεβς, Ράκελς, Σαβάνιεκς, Γκουτκόβσκις.


Keywords
Τυχαία Θέματα