Τσέλσι: Έκλεισε τον Πούλισιτς έναντι 64 εκατ. ευρώ!

12:57 2/1/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, έναντι 64 εκατ. ευρώ, αλλά θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Ντόρτμουντ, ως δανεικός.

Η Τσέλσι κινήθηκε πολύ γρήγορα και πρόλαβε εν τέλει την Μπάγερν, η οποία κατέβαλε 64 εκατ. και απέκτησε τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό, τον οποίο όμως θα αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Βεστφαλίας.

Πρέπει να πούμε ότι

η μεταγραφή των 64 εκατ. ευρώ αποτελεί ρεκόρ για την Ντόρτμουντ καθώς η προηγούμενη ήταν του Μιχταριάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 42.5 εκατ. ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ τόνισε σε δηλώσεις του: «Ήταν πάντα το όνειρο του Κρίστιαν να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αποφασίσαμε λοιπόν να δεχθούμε την πρόταση της Τσέλσι. Ο Κρίστιαν είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την Ντόρτμουντ να πετύχει τους στόχους της, μέχρι το καλοκαίρι που θα παραμείνει στην ομάδα μας».

Να πούμε ότι ο Πούλισιτς έχει μέχρι στιγμής 11 συμμετοχές κι ένα γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δηλαδή τα 20 χρόνια του!

@cpulisic_10 wechselt im Sommer zum @ChelseaFC!

Der BVB hat sich mit dem FC Chelsea auf einen Transfer von Christian #Pulisic mit sofortiger Wirkung geeinigt, Chelsea wiederum leiht den 20-Jährigen bis zum Saisonende an den BVB aus.

Alle Infos https://t.co/HmGsGzfp7D pic.twitter.com/I6dM1NtiuA

— Borussia Dortmund (@BVB) January 2, 2019

Welcome to Chelsea, @cpulisic_10! https://t.co/bgiLbAtXrl

Chelsea FC (@ChelseaFC) January 2, 2019

«Συμφωνία Τσέλσι και Ντόρτμουντ στα 50 εκατ. για τον Πούλισιτς» (pic)

«Ο Πούλισιτς θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι»

The post Τσέλσι: Έκλεισε τον Πούλισιτς έναντι 64 εκατ. ευρώ! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα