Με Ελ Σααράουι «ντόρτια» η Ρόμα

Η Ρόμα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Σαμπντόρια στο Ολίμπικο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Σααράουι που σημείωσε δύο γκολ, επικράτησε εύκολα και άνετα με 4-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Οι Τζιαλορόσι έκαναν το 1-0 στο 19ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του πελεγκρίνι ο Κριστάντε πήρε την κεφαλιά και ο Ζεσούς την έσπρωξε στην κενή εστία.

Στο 33’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ ο Κόλαροφ στην προσπάθειά του ν’ απομακρύνει …σημάδεψε το αριστερό
κάθετο δοκάρι της εστίας του όλσεν, γλωτώνοντας το αυτογκολ.

Ένα λεπτό μετά ο Κλάιφερτ μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αουντέρο.

Στην επανάληψη στο 59’ η Ρόμα έκανε το 2-0 όταν Ελ Σααράουι και Κόλαροφ συνεργάστηκαν, ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή και πάσσαρε στον Σικ που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο φετινό του γκολ.

Στο 72ο λεπτό ο Ελ Σααράουι σημείωσε το 3-0 με ένα καταπληκτικό γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Αουντέρο.

Στο 89ο λεπτό η Σαμπντόρια έκανε το 3-1 όταν μετά από σέντρα του Σάλα η μπάλα πέρασε από τον Μανωλά και ο Ντεφρέλ από κοντά νίκησε τον Όλσεν.

Η Ρόμα όμως είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο μιας και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Σααράουι με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα