Με Διαμαντόπουλο "καθάρισε" ο Αρης

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου (πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν) ο Αρης επικράτησε του Αήττητου Σπάτων με 2-1, έχοντας το διάστημα της δικής του καλής απόδοσης στο β’ μέρος. Ο Διαμαντόπουλος πέρασε στο 46' στη θέση του Γιουνές. Στο α’ μέρος ο Αήττητος Σπάτων κρατούσε τις θέσεις του και αν εξαιρέσει κάποιος τη φάση με το δοκάρι του Μαρτίνες (16’) δεν κινδύνεψε αρκετά.


Τα πλάνα

Ο Πάκο Ερέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ ήταν δεδομένο ότι θα έκανε αλλαγές στα πρόσωπα. Επιστροφή Τζανακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και Μενέντεθ αριστερά, επιστροφή και για Δεληζήση στο κέντρο των μετόπισθεν, βασικός ο Μαρτίνες (ο Αργεντινός έκανε καλό παιχνίδι), στην αρχική εντεκάδα και ο Ιντζόγλου με τον Παυλίδη.
Σχηματισμό 4-2-3-1 επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός με τους Αναγνωστόπουλο στην εστία, Σόουζα-Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας, Τζανακάκη δεξιά και Μενέντεθ αριστερά. Στους χαφ ήταν ο Κολάσο και ο Ιντζόγλου, Παυλίδης αριστερά, Μαρτίνες δεξιά, κορυφή ο Γιουνές και ο Ναζλίδης πίσω από τον Τυνήσιο επιθετικό.
Από την πλευρά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε το 4-2–3-1 για τον Αήττητο. Ο Κοκκαλάς στην εστία, με Μουστάκη, Ηρακλή, Μάγκα και Μανωλά, από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Σταματάκης με τον Χαντί ήταν στους αμυντικούς μέσους, Χατζηιωαννίδης και Νικλητσιώτης δεξιά κι αριστερά στις πτέρυγες, αντίστοιχα, Κασνέτση πίσω από τον προωθημένο Βασιλείου.

Δοκάρι στο α’ μέρος

Η καλύτερη στιγμή του Αρη στο α’ μέρος ήταν το δοκάρι με τον Μαρτίνες στο 16’. Ο Αργεντινός σούταρε με το αριστερό, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Αρης δυσκολευόταν να βγάλει φάσεις οι πιο καλές στιγμές του ήταν με τον Ναζλίδη (18’ και 31’) και πάλι με τον Μαρτίνες στο 42’. Ο Αρης έψαχνε τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Εργο Διαμαντόπουλου

Ο Ερέρα έκανε δύο αλλαγές στο β’ μέρος. Η είσοδος των Ντιγκινί και Διαμαντόπουλου, έκανε τον Αρη πιο επιθετικό. Κι ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που έβαλε τα δύο γκολ. Ο Αρης άρχισε να πιέζει, οι δύο που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν μέσα στις φάσεις και στο 67’ έγινε το 1-0.
Ο Μενέντεθ από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Ναζλίδης άφησε υπέροχα στον Διαμαντόπουλο κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Ο Μαρτίνες έχασε ευκαιρίες στο 74’ και στο 75’.
Στο 76’, ο Διαμαντόπουλος έκανε καλό κοντρόλ και τελείωσε τη φάση για το 2-0. Στο 88’ μία ακόμη ευκαιρία για τον Αρη, με τον Ναζλίδη (έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκκαλάς) και στο 90’ ο Χαντί έκανε το 2-1 όταν η μπάλα -από δικό του σουτ- έφυγε από τα χέρια του Αναγνωστόπουλου.
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης) – Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46΄Ντιγκινί), Μαρτίνες (80΄Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46΄Διαμαντόπουλος)
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σ. Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78΄Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69΄Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (59΄Γροντής)
Keywords
Τυχαία Θέματα