Με άρωμα Γαλλίας και λάμψη Σαμπιονά

Η ΠΣΖ οδηγεί την κούρσα, η Στρασμπούρ παρουσιάζει εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Κριστόφ Γκαλτιέ που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με τη Λιλ και φέτος δημιουργεί την έξοχη Νις, η Μονπελιέ του Ολιβιέ νταλ Ογκλιό που εκφράζει με τον πλέον σαφή τρόπο την ελκυστική ποδοσφαιρική φιλοσοφία του προπονητή της.

Είναι αρκετές οι σκέψεις και οι εικόνες που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τη φετινή Ligue 1.

Ωστόσο αδιάψευστος μάρτυρας για την λάμψη, την ποιότητα και τον πλουραλισμό, παρά την υπεροπλία της ΠΣΖ αποτελούν οι αριθμοί.

#2,82 ο μέσος όρος των τερμάτων ανά ματς μέχρι τη χειμερινή διακοπή

#7 τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε μια αναμέτρηση. Ήταν το ματς της 1ης Δεκεμβρίου 2021 ανάμεσα στη Στρασμπούρ και τη Μπορντό (5-2).

#9 τα ματς που σημειώθηκαν 6 γκολ για να συμβάλλουν στον αυξημένο μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι μέχρι τη διακοπή. Στρασμπούρ, Μπορντό, ΠΣΖ έχουν από δύο ματς σε αυτή την κατηγορία.

Την ίδια ώρα κι ενώ η ΠΣΖ για να δημιουργήσει τη σημαντική διαφορά που έχει από τη δεύτερη θέση «έχει τρέξει» το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί, δε μπορεί κανείς να παραβλέψει αυτό της Μπρεστ που αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία της στο Σαμπιονά.

#8 Οι σερί νίκες της ΠΣΖ

#6 Οι σερί νίκες της Μπρεστ και της Μονπελιέ

#10 Οι σερί αγώνες της ΠΣΖ χωρίς ήττα

#9 Οι σερί αγώνες της Ρεν χωρίς ήττα

#8 Οι σερί αγώνες της Μπρεστ χωρίς ήττα

Εκτός όμως από την επίθεση υπάρχει και η άμυνα που πολλές φορές θριαμβεύει ακόμη και με «παράξενους» σχηματισμούς, όπως αυτός του Χόρχε Σαμπάολι στη Μαρσέιγ

#9 τα ματς με ανέπαφη εστία μέχρι τώρα της Μαρσέιγ

#8 τα ματς με ανέπαφη εστία μέχρι τώρα της Ρεν

#6 τα ματς με ανέπαφη εστία μέχρι τώρα των Νις, ΠΣΖ, Μονπελιέ, Ρενς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλλίας, Σαμπιονά,gallias, sabiona