Με άνεση για Ρέθυμνο

Ο Άρης με τη νίκη που σημείωσε απέναντι στον Πανιώνιο (5/5) πέταξε από πάνω του την πίεση των αποτελεσμάτων για την παραμονή στη Basket League. Αυτό του δίνει την άνεση να ετοιμάζεται για τον ερχόμενο αγώνα (9/5) με το Ρέθυμνο, στο Αλεξάνδρειο, χωρίς κάποιο ψυχολογικό βάρος και επιπλέον να σκέφτεται ότι στην περίπτωση νίκης, μπορεί να ελπίζει βάσιμα για είσοδο στα πλέι οφ της σεζόν.

Η κρητική ομάδα
είναι άμεση ανταγωνίστρια των «κίτρινων» για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα της τελικής κατάταξης, όπως και ο Κολοσσός, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Άρης στη Ρόδο την τελευταία αγωνιστική (26η) του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Κυριακή (13/5). Αν οι «κίτρινοι» επικρατήσουν και στα δύο αυτά παιχνίδια, τότε όχι μόνο έχουν σώσει την κατηγορία, αλλά βλέπουν και ψηλότερα από την 8η θέση, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.

Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρης συνέχισε σήμερα (7/5) την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον προπονητή των «κίτρινων», εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με φάσεις από αγώνες του αντιπάλου.

Στο μεταξύ, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συγχαίρει τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Αυτή η επιτυχία είναι μια ακόμη απόδειξη πως το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».
Επιπλέον, σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της «κίτρινης» ΚΑΕ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα ακόλουθα:
Keywords
Τυχαία Θέματα