Φασίδης: «Κοιτάμε την επόμενη μέρα» (video)

Ο Βασίλης Φασίδης παραδέχθηκε ότι η Ξάνθη ήθελε πάρα πολύ να κερδίσει το «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τόνισε ότι ακόμη και αν δεν το κατάφερε, έκανε μια επιτυχημένη χρονιά και έβαλε τις βάσεις για την επόμενη.

Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

Για το τέλος της χρονιάς και το γεγονός ότι η Ξάνθη έχασε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ στην
ισοβαθμία με τον Αστέρα:
«Η χρονιά πιστεύω έκλεισε καλά για μας, αλλά περιμέναμε το στραβοπάτημα του Αστέρα, δεν έγινε αυτό. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, κερδίσαμε τα παιχνίδια, τα οποία έπρεπε. Η ομάδα βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα κι αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Παιχνίδι με παιχνίδι και ότι μαζέψουμε στο τέλος. Έφτασε να' ναι ο στόχος μας η Ευρώπη, στα γκολ δε βγήκαμε, δεν πειράζει, συνεχίζουμε, κοιτάμε την επόμενη μέρα».

Για την ανατροπή επί του Παναθηναϊκού:
«Εμείς αυτό που έχουμε μάθε από την ομάδα είναι να μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο να κερδίζουμε, έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό κάναμε και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έτυχε να προηγηθεί με ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι».

Για το αν θα χαρακτήριζε συνολικά τη χρονιά επιτυχημένη:
«Από μία άποψη επιτυχημένη, από την άλλη, θέλαμε πάρα πολύ να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν έγινε, κοιτάμε μπροστά».

Για τη συνέχεια:
«Πιστεύω είμαστε πολύ καλά, αν μείνει ο κορμός σταθερός για την επόμενη σεζόν, θα' μαστε ακόμα καλύτερα πιστεύω».
Keywords
Τυχαία Θέματα