Με Peaky Blinders θα κλείσει το φετινό καλοκαίρι

Πόσο καλύτερα θα μπορούσε να κλείσει το καλοκαίρι;

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της πέμπτης σεζόν της σειράς "Peaky Blinders", με το πρώτο επεισόδιο της σεζόν να κάνει ντεμπούτο στις 25 Αυγούστου στο BBC One.

To "Peaky Blinders" θα επιστρέψει στο τέλος του καλοκαιριού στις 25 Αυγούστου μετά από 2 χρόνια αναμονής. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο BBC One και λογικά μόλις ολοκληρωθεί θα προστεθεί στο Netflix, όπως οι προηγούμενες

σεζόν του.

Η πέμπτη σεζόν ξεκινάει το 1929 με τον Tommy στον νέο ρόλο του και με νέους εχθρούς να καραδοκούν. Σύμφωνα με το μέσο, "το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με πτώση στην Wall Street και την οικογένεια Shelby να επηρεάζεται τόσο βαριά απ' αυτή, που αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία ώστε να βγάλει χρήματα. Η σεζόν θα ακολουθεί την εξερεύνηση αυτού του γεγονότος και άλλων συμβάντων που συμβαίνουν την ίδια στιγμή".

Το cast του οποίου ηγείται ο Cillian Murphy θα μεγαλώσει αρκετά στην 5η του σεζόν. Οι Sam Claflin, Brian Gleeson και Anya Taylor-Joy είναι τα τρία νέα μέλη που ξεχωρίζουν. Πέρα του πρωταγωνιστή Murphy, θα δούμε και τους Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe, Aidan Gillen, Jack Rowan, Charlie Murphy, Kingsley Ben-Adir, Harry Kirton, Packy Lee, Ned Dennehy, Ian Peck and Benjamin Zephaniah, που επίσημα θα αναβιώσουν για ακόμα μία φορά τους γνωστούς τους ρόλους.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Peaky Blinders Series 5 Trailer - BBC Νέα προσθήκη αποκτά η 5η σεζόν "Peaky Blinders"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα