Μαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0 : Πολύ λίγο, πολύ αργά

Η Ελλάδα άργησε να ρισκάρει, άργησε να επιτεθεί και έχασε τον αγώνα με το Μαυροβούνιο 1-0. Μόνο δύο καλές στιγμές στα τελευταία είκοσι-πεντε λεπτά με Γιακουμάκη και Πέλκα δεν ήταν αρκετές.

Μαζί Παυλίδης και Δουβίκας

Στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Ρουμανία. Εκτός ενδεκάδας οι Ρότα, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης και στην θέση τους οι Λύρατζης, Μπακασέτας, Παυλίδης

και Δουβίκας.

Τερματοφύλακας ο Βλαχοδήμος. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά Λύρατζης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας. Στο κέντρο οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας. Στην επίθεση οι Πέλκας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Καμία απειλή

Αν μια ομάδα πλησίασε περισσότερο το γκολ στο πρώτο ημίχρονο αυτή ήταν το Μαυροβούνιο. Τρεις φορές ο Βλαχοδήμος είπε όχι… σε σέντρα σουτ του Κρίστοβιτς (22′), σε φάουλ του Γιόβετιτς (29′) και σε σουτ του Βούγιατσιτς (30′).

Η Ελλάδα δημιουργικά απογοήτευσε. Ο Δουβίκας σαν αριστερό εξτρέμ δεν βοήθησε όπως και ο Πέλκας από την απέναντι πλευρά. Συνδυαστικά μπήκαν στο παιχνίδι μόνο οι δύο μπακ αλλά και αυτοί υστέρησαν στην τελική πάσα.

Κάποια σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να απειληθεί ο θεατής Μιγιάτοβιτς. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με πέντε κίτρινες κάρτες καθώς ήταν αρκετά δυνατό παιχνίδι.

Λύγισε ο Βλαχοδήμος

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου λύγισε ο Βλαχοδήμος. Ο Όσμαγιτς βγήκε τετ-α-τετ μετά από κάθετη μπαλιά του Εράκοβιτς ανάμεσα στα δύο στόπερ μας και νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα.

Η Ελλάδα έκανε τρεις αλλαγές και προσπάθησε να απειλήσει. Τα κατάφερε με κεφαλιά του Γιακουμάκη (67′) αλλά από το ύψος της μικρής περιοχής, έχοντας ξεφύγει από τον αντίπαλό του αστόχησε.

Η απάντηση άμεση των γηπεδούχων με σουτ του Τομάσεβιτς που έπιασε δύσκολα ο Βλαχοδήμος (69′). Η Ελλάδα προσπάθησε να γεμίσει μπάλες στην περιοχή πιέζοντας στο τελευταίο τέταρτο και βρήκε μόνο μια φάση ακόμη με σουτ του Πέλκα που έφυγε άουτ στις καθυστερήσεις. Μόνο δύο φάσεις και στο τέλος του αγώνα δεν ήταν αρκετές για να φέρουν αποτέλεσμα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνώρισε την πρώτη ήττα του στον πάγκο της Ελλάδας.

Στάδιο : Ποντγκόριτσα

Μαυροβούνιο : Μιγιάτοβιτς – Βέσοβιτς, Σάβιτς (62′ Ντουράνοβιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς – Μάρουσιτς, Ραΐτσκοβιτς (90+ Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (82′ Γιάνγιτς), Όσμαγιτς (81′ Ράκονιατς) – Κρίστοβιτς (62′ Σίπτσιτς), Γιόβετιτς (46′ Εράκοβιτς)

Ελλάδα : Βλαχοδήμος – Λύρατζης (75′ Κουλούρης) , Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Σιωπης (62′ Μάνταλος), Μπακασέτας – Παυλίδης (62′ Χατζηγιοβάννης), Πέλκας, Δουβίκας (62′ Γιακουμάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα