Κασίγιας: «Θα σε επικρίνουν για αυτό που είσαι»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φρόντισε να δώσει συνέχεια στις συζητήσεις που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα. Πριν περίπου μια εβδομάδα στον λογαριασμό του είχε ένα ανέβει ένα tweet, το οποίο ανέφερε: «Είμαι ομοφυλόφιλος».

Λίγο αργότερα το κατέβασε και υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα χακαρισματος, με τον ισπανικό Τύπο να παραμένει ακόμα δύσπιστος και να μερίδα του να υποστηρίζει πως μάλλον ήταν ένα ατυχές αστείο του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο προσπάθησε να συμμαζέψει.

Ο Κασίγιας ήταν

ενοχλημένος το τελευταίο διάστημα, με τα δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού Τύπου της χώρας, σχετικά με τις υποτιθέμενες σχέσεις του, μετά τον χωρισμό του με την Σάρα Καρμπονέρο.

Στο τελευταίο του tweet, ο Κασίγιας αναφέρει: «Θα σε επικρίνουν για αυτό που είσαι, για αυτό που δεν είσαι και για αυτό που νομίζουν ότι είσαι. Σίγουρα, επίσης λόγω αυτού που κάνεις ή αυτό που σταμάτησες να κάνεις. Και τέλος, για αυτά που λες… και για αυτά που δεν λες!!! ΖΕΙΣ, ΑΡ…!».

Το σχετικό tweet:

Y te van a criticar por lo que eres, por lo que no eres y por lo que creen que eres. Seguramente, también por lo que haces o por lo que dejas de hacer.
Y ya por último, por lo que dices…y por lo que no dices!!!
TÚ VIVE COJONES!

Iker Casillas (@IkerCasillas) October 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασίγιας,kasigias