Ματς με φαβορί στα όρια, σε Βασιλεία, Μόσχα και Ίπσουϊτς

Η σταθερή αγωνιστική αξία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε συνδυασμό με τα όποια ιδιαίτερα αβαντάζ για τις περιστάσεις δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στις δύο ομάδες απόψε.
Η Παρί θα πιέσει από τα πρώτα λεπτά τη Σέλτικ και είναι βέβαιο πως οι Σκωτσέζοι δεν θα ρισκάρουν, μένοντας σε ένα μοτίβο ενισχυμένης άμυνας με ότι συνεπάγεται αυτό σε ότι αφορά τη ροή του αγώνα.
Δύσκολη η πρόβλεψη για το ματς της Λισαβόνας. Πριν δούμε την όχι ενδιαφέρουσα τιμή του σημείου «1» ας μην ξεχνάμε αφενός την
εμπειρία των «ερυθρόλευκων» κι αφετέρου τα προβλήματα της Πορτογαλικής ομάδας φέτος όταν δεν έρχεται νωρίς το γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της!
Στα ματς της Αγγλικής Τσάμπιονσιπ βλέπουμε ένα μικρό προβάδισμα της Γουλβς, όμως ας μην παραβλέψουμε την ανταγωνιστικότητα της Λιντς έστω και σε ρόλο αουτσάϊντερ. Εξάλλου η Γιουνάϊτεντ προέρχεται από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στο Goal/Goal παρότι έχασε στα τέσσερα από αυτά!
Σημαντικό επίσης και το γεγονός πως η ομάδα του Λιντς στις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις στο συγκεκριμένο γήπεδο σημείωσε δύο νίκες, μια ήττα (4-3) και μια ισοπαλία (2-2).
Δύσκολη η πρόβλεψη και για τον αγώνα του Ίπσουϊτς. Η Γουέσδντεϊ είναι δυνατή και πεισματάρα ομάδα. Με επιφύλαξη δίνουμε ένα οριακό προβάδισμα στην έδρα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (19.00) CSKA Moskva – Benfica : 1 Draw No Bet (1,37)
ΑΓΓΛΙΑ, Championship (21.45) Ipswich Town – Sheffield Wed. : 1Χ (1,41)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Basel – Manchester United : 2 Draw No Bet (1,32)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) P.S.G. – Celtic : Over 10,5 total corners (1,68)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΑΓΓΛΙΑ, Championship (21.45) Wolves – Leeds United : Goal/Goal (1,85)
Keywords
Τυχαία Θέματα