Μάθετε πως παραλίγο να λεγόταν το Untitled Goose Game

Honk for a secret.

H έλλειψη τίτλου στο Untitled Goose Game της House House είναι τόσο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, τόσο που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπήρξε κάποια στιγμή ένας τίτλος στο τραπέζι.

"Είχαμε πραγματικά την πρόθεση να βρούμε κάτι!", είπε ο developer της House House

,Stuart Gillespie-Cook, στο IGN μέσω email. "Εσωτερικά το όνομα ήταν πάντα "goose game", αλλά όταν έπρεπε να το κατεβάσουμε σε ένα φεστιβάλ, θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν ήταν το τελικό όνομα, γι 'αυτό το θέσαμε ως Untitled Goose Game. Δεν σκοπεύαμε να είναι το όνομα του παιχνιδιού, αλλά "κόλλησε" και δεν βρήκαμε τίποτα που να μας άρεσε περισσότερο".

Δεν είναι πως η House House ήταν σε απελπιστική ανάγκη για την έμπνευση για έναν τίτλο, είτε. "Είχαμε πάρα πολλές προτάσεις από τους οπαδούς με τα χρόνια: Metal Goose Solid, Honkers Gone Bonkers, Goose on Loose, Wild Goose Chase, Duck Duck Goose κ.α.", αποκάλυψε ο προγραμματιστής Jake Strasser.

Αυτό μας οδηγεί σε έναν τίτλο που η House House σκεφτόταν έστω και λίγο! Είστε έτοιμοι;

"Ο μόνος τίτλος που σκεφτήκαμε κάποτε ήταν «Some Like it Honk », γιατί ήταν αστείο, αλλά δεν νομίζω ότι σκεφτήκαμε σοβαρά τη χρήση του. Το Untitled Game Goose ακούγεται πολύ ταιριαστό."

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN Greece Η Intel φέρνει εξαπύρηνους επεξεργαστές σε Ultrabooks Alienware Aurora 2019 Hands On Ανακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα