Μάθαμε τη σχέση των Bert και Ernie του Sesame Street

Είναι απλά φίλοι...

Πολλές απορίες κυκλοφορούσαν για τη σχέση των Bert και Ernie του Sesame Street, μέχρι που ένας πρώην σεναριογράφος της σειράς επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι ομοφυλοφιλικό ζευγάρι. Παρά την επιβεβαίωση όμως, το Sesame Street αποκήρυξε αυτήν την δήλωση και είπε ότι οι μαριονέτες δεν έχουν κάποιον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σε

συνέντευξή του με το Queerty, ο πρώην σεναριογράφος και μουσικοσυνθέτης του Sesame Street, Mark Saltzman, δήλωσε ότι όταν άρχισε να γράφει τα σκετσάκια για τους Bert και Ernie, συχνά τους χρησιμοποιούσε ως αναλογία για τη σχέση που έχει ο ίδιος με τον σύντροφό του, Arnold Glassman.

Οι Bert και Ernie: Δύο φίλοι που συγκατοικούν για περίπου 50 χρόνια. Photo credit: Sesame Street.

"Πάντα αισθανόμουν, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, όταν έγραφα για τους Bert και Ernie, ότι ήταν ομοφυλόφιλοι", είπε ο Saltzman. "Δεν είχα κάτι άλλο για να το αντισταθμίσω. Επίσης, πολλοί άνθρωποι αναφέρονται σε εμένα και τον Arnie ως 'Bert και Ernie'".

Ο Saltzman εξήγησε ότι η αστεία και χαοτική του πλευρά αντικατοπτρίζονται από τον Ernie και ότι ο υπερβολικά οργανωμένος Glassman ήταν ο Bert. "Ήταν η σχέση που είχαν οι Bert και Ernie, ήμουν ήδη με τον Arnie όταν άρχισα να δουλεύω στο Sesame Street", είπε ο Saltsman. "Δεν ήξερα πως να τους γράψω διαφορετικά, πέρα από ένα χαριτωμένο ζευγάρι".

Σε απάντηση σε αυτήν την δήλωση, το Sesame Workshop δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, χωρίς να αφήσει πολύ χώρο για διαφωνίες, ότι οι Bert και Ernie, ως μαριονέτες, δεν έχουν κανέναν σεξουαλικό προσανατολισμό.

Please see our statement below regarding Bert and Ernie. pic.twitter.com/6r2j0XrKYu

Sesame Workshop (@SesameWorkshop) September 18, 2018 Αν και οι δύο πηγές έρχονται σε αντίθεση, να σημειώσουμε ότι ο Saltzman δεν ήταν ο δημιουργός των χαρακτήρων, αλλά οι Frank Oz και Jim Henson. Ωστόσο, οι fans έχουν κάνει υποθέσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τη σχέση των δυο τους, καθώς μένουν μαζί για πολλά χρόνια και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, αλλά δύο διαφορετικά κρεβάτια.

Για περισσότερα για το Sesame Street, πριν από λίγους μήνες είχε γίνει σάλος για την ταινία "Happytime Murders", η οποία είχε δεχτεί μήνυση από το Sesame Street.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FXLifetime's You: Premiere Sneak Peek - IGN First

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα